søndag 12. august 2012

Koffør blogge du ikkje...

...spurte mamma da vi "skypet" tidligere i dag. Tja...det beste svaret jeg kom på var at det hadde en sammenheng med "lite nytt" å blogge om.

Her e likevel en liten smak av hva som har skjedd hos oss de siste dagene:

Vi har fått kjøpt oss nytt gulvteppe til stua. Både Signe og hundene syntes det var DEILIG! Vi satt spente og klar til å gripe inn da Signe "rygget" seg bort på Wille som lå under bordet, men Wille bare reiste seg og flyttet en halv meter lengre bort. Noe sier meg at her skal vi få nok å følge med på med tiden...



Signe spiser fortsatt brød til frokost. I dag introduserte vi leverpostei. Da måtte naturlig nok pappaen mate henne...mammaen liker ikke leverpostei. Det kunne virke som hun likte vaskekluten aller best.





Og så har vi funnet EI moden jordbær! Det er mye kart i åkeren, men det spørs om de noen gang blir modne. Vi trenger SOL og VARME!


Ja, også har vi jo rukket en tur til byen et ærend og innom Gyllenborg. Da tok vi bussen :)


Litt var det visst å blogge om likevel :) For dem som tålmodig har skrollet seg ned hele dette innlegget, er "premien" en liten video...et bevis på hva som trenes på for tiden. Det går foreløpig bare bakover, men som dere vil se så er det vel ikke lenge før det bærer fremover også. Og skravler gjør hun i massevis :)




2 kommentarer:

  1. Flott, har hun fått seg et lite lekehus?

    SvarSlett
    Svar
    1. Lekehuset er fra arvelekeposen som Sissel har satt igjen her :)

      Slett