lørdag 30. mars 2013

Påske 5


Påskeaften 2013 og sola skinner i Karasjok
Det er påskeaften og jeg har fått en liten smak av ferie...har sovet lenge i dag!! Helt til klokken 10, nesten... Men så var det action! Wille, som ikke har vært helt seg selv den siste uka, hadde på nytt kastet opp i buret sitt i natt. Det var noe merkelig med den klumpen som lå inni der...ikke så rart at den hadde kommet opp! Det var en klut fra våtserviettpakken som Signe så generøst hadde "øset" ut av i går kveld. Ikke umulig at det var havnet en klut inne i buret til Wille, men hvorfor hun måtte spise den...ja det er for meg helt uforståelig...hun får jo mat!
 
Tor gjør gutteting i dag. Først møte i styret (for en liten gesjeft han, faren og broren driver) så den årlige scootercrossen som arrangeres hver påskeaften her i Karasjok. Denne påsken begrenser det seg til tilskuerplass på crossen når det kommer til scooterkjøring. Vi satser på at vi tar igjen både scooterkjøring og isfiske neste påske.
 
(Forøvrig synes jeg hele scooterkjøringen har fått en bismak denne påsken etter den tragiske ulykken på Senja, der min gamle "huselektriker" Robert er savnet sammen med sin yngre bror og vennen Børge, etter å ha blitt tatt av snøskred når de var på scootertur. Tenk for en grusom påske de etterlatte har! Min tanker går til dem...)

I dag er vi invitert på middag til Trine og Sigmund. Vi gleder oss til påskelam og trivelig selskap! En fin avrunding på Karasjokturen. I kveld pakkes bilen og i morgen kjører vi hjem...til snømåking, barnehageforberedelser og årest første hjemmekamp på Alfheim (TIL-Odd).


og så er det noe med det å komme hjem til sin egen seng...vi sover alle best der!
 


3 kommentarer:

  1. Veldig koselig med rapport fra Karasjok. ;-)

    SvarSlett
  2. Dere har jo hatt en kjempefin ferie, ser jeg. God tur tilbake til Tromsø. Kjør pent. Hilsen øko-tante.

    SvarSlett
  3. Usch ja man ska verkligen vara glad att man lever och får fira påsk med sina kära. Verkar som om ni också haft fina dagar. Vi är också hemma nu och på måndag smäller det! HEJA TIL ;)

    SvarSlett