torsdag 25. juli 2013

Et trivelig gjensyn med Halmstad og 'the Raftons'

Skrevet på mandag 22.07...

Nå er vi snart på tur å reise her i fra. Vi har vært her i Halmstad og omegn siden torsdag. Mye av tiden har vi tilbrakt i hyggelig selskap med Ann-Marie og Bengt i Ugglarp og på utflukt til Båstad og Torekov med piknik oppe på en ås med vakker utsikt. Hotellet, som snart må kalles stamhotellet, var et steg opp fra standarden i Kungälv, selv om vi måtte bytte rom da Internett ikke virket på det første. Hyggelig betjening fikset nytt rom og flyttet all bagasjen vår, samtidig som Italias landslag dro og Islands landslag ankom hotellet. Vi merker at Halmstad er en av arrangørbyene i årets fotball-EM for damer.
Formiddagstur i den koselige gågata :)
Signe fant morsomme ting på hotellets lekerom
Denne byttet tittel i frontruta, fra Italy til Iceland :)
Promenad' i Torekov
Havnen i Båstad
Piknik ved Hovs Hallar, ytterste del av Hallandsåsen.
Når det gjelder været så har det vært helt utmerket! Sol hver dag og temperaturer mellom 20 og 25 er perfekt spør du meg :-) fredag badet jeg til og med i havet!

Balansekunst på bergene i Vassviken

Doris trives best i skyggen!
Signe hadde det toppers i hagen hos Ann-Marie og Bengt, spesielt når hun og valpen Anton fikk leke :) Agility-pølsa gikk også fint an å leke i!
Vi takker så mye for denne gang! For deilig middag mm på verandaen i Ugglarp, for lånet av vaskemaskinen, for badeturen, for promenadene i Vassviken, Torekov og Båstad og ikke minst pikniken på Hallandsåsen. Vi har absolutt tenkt å komme tilbake, for fjerde gang blir det i så fall :) og vi ønsker svært gjerne at vi får mulighet til å gjengjelde gjestfriheten her i Tromsø!
Vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar