lørdag 20. april 2013

Lave skuldre

En klisjé, men likevel "ENDELIG HELG"!

Uka som gikk var preget av sykdom, tidsklemme i forhold til jobb, ta seg av sykt barn, hunder og hjem. Vi klarte det på et vis, men det er ingen underdrivelse når jeg sier at endelig er det helg og skuldrene har senket seg en god del hakk.

I dag har Signe vært symptomfri på alle måter og vi benyttet anledningen til en liten trilletur i formiddag.  Wille og Godis var ikke tunge å be da vogna var klargjort i gangen. De har fått et minimum av tur og stell denne uka, men det holder på å ta seg opp igjen nå. På den andre siden kan man jo si at de ikke har vært alene hjemme, all den tid Tor og jeg har byttet på å være hjemme med Signe.


Signe var meget fornøyd med å få være ute!
Ekstradressen som vi fant brukt på finn.no fungerer supert til helgebruk!

Føret langs veiene er ikke ideelt for pelsdyr for tiden. Er det noe vi vet sikkert, så er det at støvsugeren nesten kan stå fremme til daglig bruk. Enn så lenge hjelper det godt på med masse snø i hagen. Både Wille og Godis snøbader gjerne etter tur.



Matlysten er så smått på vei tilbake. Små porsjoner av yoghurt, frukt og havregrynsgrøt har vært dagens meny. Etter at hun ble syk har hun ikke villet ha brødskive. Men da vi tryllet frem syltetøy til kveldsmaten i dag, forsvant hele skiva på et blunk. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar