lørdag 6. april 2013

Snøen som ingen ville ha...

Snødybden i Tromsø nærmer seg rekord og det advares mot tak som kan kollapse under snømassene, spesielt dersom det nå kommer mildvær. Jeg husker å ha vært delaktig i å måke dette taket snørekord-vinteren 1997 og vet at det også ble måket av gode naboer i 2000.

Solbakktunet 6.04.13.

Dagens helt er Tor!!
Han har tømt hele hustaket for snø og etterpå freset den videre bort fra innkjørselen og hundegården. Det har vært snømåkere på alle takene i Sildrevegen i dag og husene "forsvinner" mer og mer inn mellom snømengdene.


Sildrevegen - som er laaangt ned på lista til brøytemannskapet her i byen!

Etter ei dårlig natt var humøret til Signe heller labert på formiddagen idag. Vi gjorde noen nødvendige ærend og dermed gikk tida frem til soving relativt greit. Da Signe stod opp igjen var hun febervarm og særdeles grinete. Etter en kort seanse med yoghurt endte vi tilbake i senga og Signe sov enda litt til. En paracet utpå ettermiddagen gjorde susen for formen og kvelden ble etterhvert mer humørfylt og trivelig. Vi håper natta blir bra og at feberen var kortvarig og bare et naturlig resultat etter 4 dager i barnehagen.

Ingen Signebilder i dag...vi kommer sterkere tilbake når formen er bedre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar