søndag 10. februar 2013

Søndag = avslapping

 Vi kan fremdeles ikke si at vi har sovet godt - denne natten heller, men da er det deilig at Signes mormor og morfar hjelper til med morgenrutinene. Da Tor og jeg stod opp var frokostbordet dekket, hundene hadde gått morgentur og spist frokost og Signe var nyvasket og klar for frokost. Etter en lengre frokost, var det tid for å ta farvell for denne gang. En sekstimers biltur ventet besteforeldrene og vi hadde planer for formiddagsutflukt. Det var ikke sååå trist å si "hadet" når det bare et et par-tre uker til vi sees igjen! :) Gleder oss allerede!
 
Vi pakket stelleveska, spente oss fast i bilen og satte kursen for Kaldfjorden. Nærmere bestemt Budeia i Fjordveien 589.
Bildet er hentet fra
 https://plus.google.com/105189678559426512208/photos?hl=no#105189678559426512208/photos
Vi hadde gledet oss til å smake på semlor, en svensk variant av fastelavensbollen. Denne var det Benny Lekström som hadde regien på og de svenske "semlorna" var forhåndsannonsert på facebooksida til Budeia. Vi ble ikke skuffet! :)
 
Semla, kaffe og kos!
Signe synes også at semla var nydelig!
 
Etter turen til Kaldfjorden var det tid for trilletur og luftetur med Wille og Godis. En sjelden mild vinterdag har det vært og det er merkbart mer dagslys den siste uka.
 
Signe har flyttet tilbake på rommet sitt nå i kveld. Hun sovnet straks hun ble lagt litt før klokka 20. Nå gjenstår det å se om hun faller tilbake til sitt gamle gode søvnmønster der hun sov til hun ble vekket mellom 7 og halv 8 på morgenen. Vi "holder tomlene" :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar