lørdag 28. juni 2014

Tida som fløy...mot ferien!


Ikke uventet ble det hektiske dager før jeg endelig tok ferie i går. På jobb var det "tusen ting" som skulle være fikset før vi stengte for sommerferie og så er det jo alle disse koselige sommeravslutningene...i syklubben, i nettverket på jobb, med personalet på jobb og i barnehagen. Jeg har til og med hatt "sommeravslutning" med Agnes før hun reiste og skal være borte enda mange uker. Vi hadde en koselig jentekveld på Bardus som vi avslutta i tidlige nattetimer med kebab og GIKK hjem!

Det fine været vi hadde i månedskifte mai-juni gikk jo over så det holdt! Det har vært frem med ullklær igjen og vi har skrudd opp på varmovnene innomhus. De stakkars krydderplantene våres har hatt tøffe forhold og måtte tilslutt få flytte inn på veranda!


Signe liker seg ute i all slags vær. Vann er absolutt en bonus!

Nå er det altså endelig ferie. Sola skinner, men det er ikke all verdens til sommertemperatur å snakke om. Vi må ha på jakke når vi ikke er i le for nordavinden. Første dag av ferien ble det bakedag! Min yndlings-hvetebolleoppskrift ble til 24 kanelsnurrer, 9 skoleboller og 12 vanlige boller. Velkommen til resten av ferien, vi gleder oss!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar