onsdag 7. november 2012

Livstegn...

Plutselig har det gått en uke siden sist blogginnlegg...må jo ha vært hektisk siden det ikke har vært tid til å blogge...

I alle fall har vi gjort noe hele tiden, vært på trilleturer, på besøk, i barnehagen, på Gyllenborg og handletur. Vi har faktisk kjøpt litt julegaver!

Signe 9 måneder
Wille har vært syk i magen og tarmen. Vet ikke om det hele startet med infeksjon i en analkjertel, 13 dager med antibiotika og så magetrøbbel på grunn av medisinen? Men mandag var vi i alle fall tilbake hos veterinæren...fikk tatt blodrpøver og konstatert at analkjertelen var frisk. Nå får hun diettfòr og tilskudd av snille mage/tarmbakterier ("biola" for hunder). Hun har ikke oppført seg spesielt "syk", på bildet under har hun full kontroll på forbipasserende i Fiolvegen!


 
Signe er blitt 9 måneder!!! Hun spaserer rundt mens hun holder mamma eller pappa i hendene og babler i vei. Hun har såvidt begynt å spise brødskivebiter selv og øver for tiden på klatring. Det siste gikk så hardt ut over oppvaskmaskina at den la ned arbeidsnekt etter at Signe hadde klatretrening opp i døra. Tor har heldigvis klart å reversere belastningen, så nå vasker den igjen. (Etter at jeg hadde tatt tidenes oppvask for hånd i går ettermiddag...)

 
 
Innimellom får vi litt datatid...her er det Godis som vil se hva som har skjedd på facebook i det siste. I dag er det mange statuser om Barack Obamas valgseier i natt :)
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar