onsdag 28. november 2012

Ute i ærend...

I dag har vi vært ute i ærend i maaange timer og kjørt buss på kryss og tvers av Tromsøya. Vi har blant annet gjort et kupp på vinterdressfronten. På universitetet hadde vi en avtale med ei hyggelig dame fra Oteren. Hun hadde lagt ut en reimatec vinterdress på finn.no og vi slo til! Se så fin! :)

Litt stor foreløpig...men det går seg til!

På det nye gigantiske Jekta var det nesten et mirakel at noen hadde funnet lesten som Signe mistet på Obs på mandag. Ei hyggelig jente i informasjonsskranken hadde tatt vare på den på bakrommet og vi har igjen et komplett sett med ullbukse og lester, strikket av selveste wheaten-tante Torill.



Utmattet etter tre bussturer og avtalen på universitetet, var det godt å endelig kunne sette seg på kafeen på K1. Vi koste oss med foccacia og kanelbolle! Signe nøt også en medbrakt fruktmos, mens hun underholdt andre gjester i kafeen med flørtende blikk og tannglis som bare hun kan.



At vi også fikk gjort både planlagte ærend (bl.a. sengetøy til Signe på tilbud) og noen uventa julegavekupp er jo heller ikke et minus. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar