tirsdag 1. januar 2013

Nyttårsaften



En dag på etterskudd kommer nyttårsaften-innlegget...

Dagen begynte som en lek og bokormen Signe hadde stor glede av alle bøkene sine. (Skulle ønske vi forstod hva hun "leste" fra dem...)

Ettersom Rolf-Gunnar har bursdag på det nye årets andre dag, gikk vi en tur på Jekta for å kjøpe en liten bursdagsgave. Med fare for å avsløre hva vi kjøpte så blir det ikke bilde, men kan si så mye som at hvis han ikke finner plass hjemme, kan den godt brukes på hytta - og vi vil smake på resultatet...

Det passet aldeles utmerket at Trude og Eirin også var på Jekta. Da fikk vi selskap på kafeen, som forøvrig har brødskive med leverpostei til de minste gjestene. Den hjalp godt på humøret! Nok til at vi rakk siste ærend før vi gikk hjem igjen.







Vi startet nok en ny nyttårstradisjon da vi deltok i fakkeltog med mange andre barn og voksne som bor her i Norrøna. Godt kledt og pakket ned i voksiposen fulgte Signe med på hva som foregikk og smilte til og med til fotografen.



Forøvrig er jo ikke nyttårsaften den store festdagen her i huset. Bakgrunnen for det er Wille og Godis. Vi er inne sammen med dem hele kvelden, før de får en liten luftetur når fyrverkeriet i det minste har avtatt ved 01.-tiden. Vi har selvsagt markert utgangen av 2012 med en deilig middag. På menyen stod andebryst med appelsinsaus og glaserte grønnsaker, til dessert "tilslørte nyttårspiker"!


Godt nyttår, alle sammen!




3 kommentarer:

  1. Endelig et nytt herlig blogginnlegg fra dere, nyttårsklem fra meg!!

    SvarSlett
  2. Koselig med nyttårsblogg fra Sildrevegen. Godt Nyttår.

    SvarSlett
  3. God fortsättning till er alla!! Snart kommer vi upp med kaffe!!! Kram!

    SvarSlett