onsdag 20. mars 2013

Heftige dager

Det går i ett her i heimen for tida, ja på jobben også for den saks skyld. Har hatt nok av utfordringer med logistikk denne uka og kjenner veldig at jeg gleder meg til påskeferie!

Søndag feiret vi Tor sin bursdag med pølsefest og serieåpning i eliteserien for TIL, på bortebane mot Sogndal. C-sport hadde sending fra kampen på nett-tv og akkurat da det gjaldt som mest, sviktet sendesignalene, vi gikk glipp av TILs første scoring...

Signe hadde lesestund for Vigella (kosehunden til venstre) mens vi lagde pølsemiddag. 

Tirsdag ettermiddag, etter en slitsom dag på jobben, skulle det bli mer action i heimen enn det man liker. Da hundene skulle få middag oppdaget jeg en stor blodpøl på gulvet inne på hunderommet. Blodpølen var Willes oppkast og dermed bar det avgårde til veterinæren. Blodprøve viste at Wille var på grensen av dehydrert og hadde verdier som kunne indikere at noe feiler bukspyttkjertelen. SKREKK OG GRU! Det ble en laaang natt uten mye søvn før vi skulle tilbake for ultarlyd av magen og evt. flere undersøkelser i dag. Det første som skjedde var at Wille ble lagt inn for påfyll av væske. Deretter en ultralyd som ikke viste noe unormalt med bukspyttkjertelen. Deretter ble det gjort en endoskopi og vevsprøver tatt av mage og tarm. Heldigvis kunne ikke veterinæren se noe galt, men magesekken var irritert og han fant også irriterte områder i halsen. Kanskje blodet stammet herfra?? Velvel, prøver er sendt inn og vi får svar etter påske.

Nå er Wille sånn delvis på beina, har fått i seg litt mat og vann og vært ute en liten tur. Hun har et skrikene behov for dusj og pelsstell, men det får komme i andre rekke akkurat nå. Ikke mindre enn tre typer medisin har hun også fått. Vi satser på raskt stigende kurve i formen og planlegger at påskeferien skal starte fredag ettermiddag etter skjema. (Regninga for dette...den snakker vi ikke om!)

Wille sover ut narkosen hjemme på hunderommet.
OG SÅNN GÅR DAGENE I SILDREVEGEN...I BILDER:





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar