søndag 24. mars 2013

Påske 1

Vi er på påskeferie! 
Sent fredag ettermiddag var bilen ferdig stappet til siste luftlomme (sånn føltes det i hvert fall). DVD-spilleren var koblet opp en time tidligere, Signe hadde ikke prøvd den nye bilstolen i fremovervendt stilling, Willes form var tilsynelatende ok og vi voksne var vel egentlig mer eller mindre sliten og trøtt etter all pakkingen og forberedelsene til ferieturen. 

Drømmehagen redder stemningen i bilen - klar ferdig kjør...
Halv tre var vi fremme i Karasjok. Da hadde Signe sovet siden Skibotn, ca kl 21 og jeg husker heller ikke mye etter vi hadde fylt tanken på Statoil i Skibotn. En stopp i ødemarka for hundelufting og en stopp på grensen fra Finland og inn i Norge igjen for dostopp, var alt vi pauset på veien. På fint vinterføre gikk det unna mil for mil og time etter time. Signe og jeg stupte i seng da vi kom frem, mens Tor ble nattas helt og tømte bilen og matet hundene.





I dag har vi brukt deler av dagen ute. Det er vekslende vær her og inni mellom har det vært veldig fint og mildt. Signe har krabbet rundt i snøen på egen hånd, fasinert av både snøen og hundene som snøbadet. Ved hjelp av akebrettet fikk vi oss en tur rundt det nærmeste "kvartalet" overraskende nok uten å møte løshunder. Det kryr nemlig av dem her og i går fikk vi virkelig testet kondisen da vi måtte riste av oss to løshunder av merket "karasjokansk mix" i størrelse L. Jeg, barnevogn og to hunder i bånd oppover bakkene i bygda med adrenalinpumpa på høygir. Grrr...jeg blir såååå forbannet på folk som bare slipper ut hundene sine!!!

Men i formiddag møtte vi som sagt ingen :) Superfin palmesøndagstur ble det!



1 kommentar: